GadgetGear.nl

Textpresso bestel je per SMS en print op jouw koffie

In de horeca moet je innoveren en innovatie is duidelijk terug te vinden in de Textpresso. Een volautomatische espressomachine waar je jouw bakkie pleur per SMS moet bestellen. Het bijzondere aan de automaat is niet zozeer het bestellen. Het is eerder de afwerking van de espresso waarbij de Textpresso van het bedrijf ZipWhip opvalt. Bovenop […]

In de horeca moet je innoveren en innovatie is duidelijk terug te vinden in de Textpresso. Een volautomatische espressomachine waar je jouw bakkie pleur per SMS moet bestellen.

Het bijzondere aan de automaat is niet zozeer het bestellen. Het is eerder de afwerking van de espresso waarbij de Textpresso van het bedrijf ZipWhip opvalt. Bovenop de crema-laag print de Textpresso namelijk de laatste cijfers van jouw telefoonnummer. Zo is de kans kleiner dat een ander er met jouw koffie vandoor gaat.

Reageren