Doorgaans blijven fotograven met DSLR’s en dure lenzen merktrouw. Als de body van een Canon vervangen moet worden omdat hij technisch niet meer up to date is, doe je dat weer met een Canon. Gewoon om te voorkomen dat je al je lenzen moet vervangen. Heb je alleen Sigma’s, dan heeft de fabrikant goed nieuws.

Onder de noemer Mount Conversion Service (MCS) biedt Sigma namelijk aan om de vatting van jouw Sigma lens te vervangen. Stel je wilt van Canon naar Nikon, dan gaat de EF vatting eraf en wordt een vatting voor Nikkon teruggeplaatst op jouw lens en dat allemaal in een stofvrije ruimte natuurlijk.

De service is mogelijk op alle C A en S lenzen van Sigma. De dienst is vanaf 2 september beschikbaar en is er voor overstap tussen Sigma, Canon, Nikon, Pentax en Sony.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.