SCEE en Coke Zero zijn een samenwerking aangegaan om de helden van Playstation in een serie gratis games naar het mobiele platform te brengen. Een opvallende, maar wat mij betreft zeer gewaardeerde stap.

De eerste vrucht van deze samenwerking is Drake’s Pursuit dat nu al in de Playstation All-Stars app te vinden is. Playstation bevestigt meteen even dat ook Gravity Rush: Infinite Skies, Infamous: Survival en LittleBigPlanet: Epic Race naar het All-Stars Island komen.

In deze eerste game moet je als Drake zijnde uit de Jungle ontsnappen. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van de All-Stars vrienden, maar daar moet je wel wat voor doen. Op je vlucht kom je druppels Coke Zero tegen. Deze moet je te pakken krijgen om door je vrienden te kunnen worden geholpen.

Hoewel de games klinken als typische reclamegames, ben ik best verrast door de kwaliteit. Het is duidelijk dat Playstation en Coka Cola zich er niet gemakkelijk vanaf hebben gemaakt. Downloaden dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.