GadgetGear.nl

Playstation All-Stars Island brengt gratis games naar Android en iOS

SCEE en Coke Zero zijn een samenwerking aangegaan om de helden van Playstation in een serie gratis games naar het mobiele platform te brengen. Een opvallende, maar wat mij betreft zeer gewaardeerde stap.

De eerste vrucht van deze samenwerking is Drake’s Pursuit dat nu al in de Playstation All-Stars app te vinden is. Playstation bevestigt meteen even dat ook Gravity Rush: Infinite Skies, Infamous: Survival en LittleBigPlanet: Epic Race naar het All-Stars Island komen.

In deze eerste game moet je als Drake zijnde uit de Jungle ontsnappen. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van de All-Stars vrienden, maar daar moet je wel wat voor doen. Op je vlucht kom je druppels Coke Zero tegen. Deze moet je te pakken krijgen om door je vrienden te kunnen worden geholpen.

Hoewel de games klinken als typische reclamegames, ben ik best verrast door de kwaliteit. Het is duidelijk dat Playstation en Coka Cola zich er niet gemakkelijk vanaf hebben gemaakt. Downloaden dus!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten