GadgetGear.nl

One Ring to rule them all, dat moet een ring met NFC zijn

Vandaag een Kickstarter die iets doet dat wel al kennen, maar dan wel heel mooi. Ik heb het over The NFC Ring. Een ring voor om je vinger (ja echt, net zoals die van GEAK) die vooral mooi en slank is. Het idee achter de NFC ring is even simpel als geniaal. Met de NFC […]

Vandaag een Kickstarter die iets doet dat wel al kennen, maar dan wel heel mooi. Ik heb het over The NFC Ring. Een ring voor om je vinger (ja echt, net zoals die van GEAK) die vooral mooi en slank is.

Het idee achter de NFC ring is even simpel als geniaal. Met de NFC chip in je ring heb je namelijk altijd een unieke sleutel op zak en die kun je programmeren om met je NFC sloten thuis te werken. Daarnaast zou je hem kunnen gebruiken om de kamertemperatuur met één tik op het door jou gewenste niveau te brengen of om je smartphone te unlocken.

De mogelijkheden van een ring lijken eindeloos en dat maakt The NFC Ring een project dat bijna niet fout kan gaan. Het is alleen nog een kwestie van wachten op voldoende randapparatuur om de ring echt nuttig te maken.

Voor 28 britse pond haal je een NFC ring naar Nederland.

Reageren