Nieuwe headset en muismatten van SteelSeries en Valve

Afgelopen week hebben SteelSeries en Valve nieuwe producten aangekondigd op “The International event”. Het betreft een nieuwe special edition van SteelSeries Siberia v2 en QcK muismatten met kleurrijke prints uit de game Dota 2.

De SteelSeries Siberia v2 Dota 2 Edition, zo zal de nieuwe headset gaan heten. Het betreft het succesvolle Siberia v2 model van Steelseries waar ik al eerder een review over schreef. In samenwerking met Valve komt deze special edition headset in de kleur rood met grijs. Deze Dota 2 special edition headset wordt uitgerust met rode ledverlichting voor een extra cool effect en heeft een USB aansluiting. Bij deze headset krijg je ook een exclusieve Dota 2 in-game item, de Scythe of Vyse for Nature’s Prophet. Dit items is  exlusief ontworpen voor gamers die deze headset aanschaffen.

Ook komen SteelSeries en Valve dus met twee nieuwe muismatten in de QcK lijn van SteelSeries. Beide muismatten krijgen een kleurrijke print uit Dota 2. De QcK Dota 2 muismatten zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de voorgangers van deze matten en zijn gemaakt voor precisie.

De muismatten zijn  verkrijgbaar voor €19,99 en de Dota 2 edition headset voor €119,99.

muismatten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.