Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mobiel knallen met de Freedom speaker van Mawashi

Na de Fiësta Cube komt Mawashi wederom met een bijzondere mobiele speaker. Ditmaal betreft het de Freedom. Een grote speaker in een opvallende houten behuizing die over opvallend veel aansluitingen beschikt.

Normaal kunnen de mobiele speakers die we ontvangen alleen met bluetooth en een analoge verbinding overweg. De Freedom van Mawashi bevat ook nog een USB poort en een SD kaartlezer om MP3’s af te kunnen spelen.

Qua uiterlijk bevat de Freedom twee opvallende speakers met een doorsnede van 10CM. Deze zitten weggewerkt in een kist die niet alleen in standaard zwart verkrijgbaar is, maar ook met een zebra- of camouflageprint. Bovenop zit ook nog een plastic handvat.

Om het af te maken bevat de Freedom, net als de Fiësta Cube, een FM ontvanger en een eigen accu die 8 uur meegaat. Een afstandsbediening en LED display maken het af.

Tijdens de Gamescom mocht ik deze speaker even vasthouden. Ik moet zeggen dat hij er erg netjes uitziet en voor zijn prijsklasse erg rijk is uitgerust. Een interessant product om dus eens goed te testen.

Beschikbaarheid

De Freedom ligt nu in de winkels en heeft met €49,99 een opvallend lage prijs voor al deze functies. Binnenkort lees je meer over deze speaker.

3 reacties

  1. Ik ben tevreden van het geluid alleen gaat de batterij op een uur en half a 2 u af in de kou. DWZ ongeveer 5°C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.