GadgetGear.nl

Gamescom: Ximon (VOD) lanceert op Playstation 3

Opvallend nieuws vanaf de gamescom vandaag. De Nederlandse video on demand dient Ximon debuteert op de Playstation 3 van Sony. Daarmee is het de eerste Nederlandse dienst op de console van Sony.

De Ximon app op de Playstation 3 geeft direct toegang tot 3.500 films en series in het archief van de service. De films zijn zowel via pay per view als op abonnementbasis te kijken. Dit abonnement kost €9,50 per maand.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten