Op Gamescom werd er door Warner Bros. een presentatie gehouden over een nieuwe LEGO game. Namelijk LEGO Marvel Super Heroes. Altijd al wel eens Thor willen zijn? Of Spiderman? In deze game kan je bijna alle Marvel Heroes personages kiezen.

LEGO Marvel Super Heroes brengt een verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen kiezen uit Thor, Spiderman, Captain America en nog vele andere Marvel Heroes. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook andere locaties bezoek in de Marvel wereld, zoals de beroemde Stark Tower.

De game is aankomende herfst beschikbaar voor XBOX360, Playstation 3, Wii U, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Playstation Vita, PC en de next-gen consoles Xbox One en Playstation 4.

Lego Marvel Super Heroes (gamescom) 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.