Nieuwe Sims met meer emotie, dat is De Sims 4. De game bevat nieuwe mogelijkheden voor het maken van je Sim en het bouwen van een huis is veel makkelijker geworden. Op Gamescom kreeg ik de kans om een nieuwe Sim te maken in De Sims 4.

Bij het maken van je Sim kan je nu alles aanpassen, je neus maken zoals jij wilt en de bouw van je lichaam. Door middel van er op te klikken en het te verslepen. Daarnaast kan je haar kiezen en op datzelfde haar een pet of hoed op zetten. Zonder dat je eigen gekozen haar verdwijnt, dit had De Sims 3 namelijk.  In De Sims 4 hebben de Sims ook meer emotie, bijvoorbeeld je Sim is boos en gaat dan een work-out doen, dan traint hij veel harder dan normaal. Het bouwen van een dak is ook veel makkelijker dan in De Sims 3. In De Sims 3 had ik vaak zoiets maak een plat dak, want een mooi dak bouwen lukte vaak toch niet . In De Sims 4 past het dak zich vanzelf aan, waardoor het makkelijker is en het dak er eindelijk nog eens mooi uit ziet.

De Sims 4 is gebouwd op een nieuw technologisch platform, hiermee worden de Sims nog menselijker dan voorheen. Ze zijn slimmer en beschikken over meer emotie, hiermee voel je sneller verbonden met je eigen Sim.

In De Sims 4 ga je net een stapje verder door meer mogelijkheden en een meer uitgebreide gameplay. Door de meer emotie krijg je meer sociale interacties met andere Sims. Hiermee komen verhalen van jouw Sims echt tot leven.

De Sims 4 kan al geserveerd worden voor PC & Mac. De adviesprijs bedraagt € 54,99. Hij wordt verwacht in 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.