Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Gamers belangrijker dan ooit in nieuwe Command & Conquer

Komend jaar komt EA met de nieuwe Command & Conquer. Geheel in lijn met games als Sim City zal deze game cloud based zijn. Het grote voordeel is niet alleen dat EA updates gemakkelijk kan uitrollen, maar ook dat het veel meer kan doen met de feedback van de gamers.

De nieuwe game zal veel verhaalgedreven missies bevatten die op basis van feedback van de gamers worden vormgegeven. De verhalen zelf zullen de lijn van Command & Conquer Generals voortzetten. Een serie die door velen erg geliefd is.

Command & Conquer

De eerste missies volgen de Asia-Pacific Aliance (APA) terwijl deze partij probeert een wereld in oorlog te stabiliseren. Één van de andere partijen in deze game is de Europese Unie (EU) dat net als enkele staat is gevestigd. De EU is in tegenstelling tot de APA veel meer met high-tech oorlogvoering bezig. Daarnaast hebben beiden last van de GLA die in deze game opnieuw opgericht is. De APA heeft dan ook een elite korps dat niet alleen de GLA moet bestrijden, maar ook de waarheid achter de GLA moet achterhalen.

Als RTS game zal Command & Conquer veel verrassingen brengen en vooral nog meer controle over de troepen in het veld geven. De game bevat ook een aantal nieuwe modus om in te spelen zoals onslaught. Dit is een co-op modus waarbij spelers samen moeten werken om hun basis tegen de vijand te verdedigen. My type of game, nu al!

Command & Conquer

De game zal dit jaar nog worden gelanceerd en het is bovendien mogelijk om op de website in te schrijven voor de BETA versie van de game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.