Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GamesCom: EA komt met het Battlefield Premium abonnement voor Battlefield 4

Waar Call of Duty spelers een abonnement hebben om gratis DLC’s naar binnen te trekken, krijgen betalende Battlefield gamers bij EA veel meer dan enkel een korting op de DLC.

Het nieuwe Battlefield Premium abonnement biedt gamers namelijk twee weken eerder toegang tot de DLC dan niet-abonnementhouders. In totaal zullen EA en DICE 5 DLC releasen. Daarnaast zal er wekelijks nieuwe content beschikbaar komen en krijgen Premium leden unieke mogelijkheden om hun game aan te passen. Hieronder vallen camouflage, emblemen, dogtags en nog veel meer. Ook krijgen Premium leden voorrang op de servers van Battlefield.

Begin oktober start DICE ook met een multiplayer BETA. Ook deze BETA zal in de drie dagen dat deze online is, enkel beschikbaar zijn voor Premium leden die Battlefield 4 al hebben gepreordered.

Battlefield 4 draait op EA’s Frostbyte 3 engine en is voorzien van wat EA ‘Levelution’ noemt. Levelution zorgt ervoor dat het level zelf een dynamisch onderdeel van het gevecht wordt. In eerdere games kon je de omgeving al aardig aan gort schieten. In Battlefield 4 zal de omgeving tactisch bruikbaar zijn. Zo zullen autoalarmen de komst van een vijand kunnen verraden en kan het schieten op brandblussers voor onverwachte afleiding zorgen.

Battlefield 4 verschijnt op de Xbox 360, Playstation 3 en PC. Later zal de game ook verschijnen voor Xbox One en Playstation 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.