Epson laat je met 6 kleuren printen op A3 printen

Epson debuteert met haar eerste A3 (XP-950) printer waar zes kleuren inktpatronen in gaan. Het grote voordeel? Foto’s moeten zo nog rijker worden aan contrasten en dat is op A3 alleen maar mooi.

De nieuwe printer doet ons wat denken aan de Brother die we onlangs reviewden. Ook de Epson gebruikt namelijk voor A3 papier de achterste lade en twee laden onder de printer voor A4- en fotopapier.

De XP-950 maakt gebruik van Epson’s eigen Claria Photo HD Inkt. Deze inkt moet na het drukken 300 jaar meegaan. Dat zou maar zo eens langer dan het papier zelf kunnen zijn ;-). Overigens waren we over de vorige A3 printer van Epson al heel tevreden.

Epson-XP-950-A3

De XP-950 beschikt over een 4 inch touchscreen waarmee foto’s direct vanaf een geheugenkaart of toestel kunnen worden afgedrukt. Ook is het mogelijk om op CD’s en DVD’s te drukken.

Natuurlijk is de printer via WiFi ook toegankelijk voor smartphones en tablets. Epson levert hier de Epson Connect app voor.

Beschikbaarheid

De nieuwe XP-950 ligt vanaf september in de schappen en gaat €429 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram