Picture of Jack Spoor
Jack Spoor

AOC introduceert nieuwe lijn IPS-monitoren

Vandaag heeft AOC laten weten dat zij met een nieuwe lijn IPS-monitoren op de markt komen. De nieuwe 69-serie bestaat uit een nieuwe generatie AH-IPS- en IPS 3D- modellen met een uitstekende kleurgave en bredere kijkhoek.

De nieuwe lijn bestaat uit betaalbare IPS-monitoren die beschikken over nieuwe IPS-panelen van AOC. De nieuwe panelen zorgen voor een uitstekende kleurweergave en een kijkhoek tot wel 178° horizontaal en verticaal.

De 3D-modellen in de 69-serie zijn vooral gericht op gamers en komen met een lichtgewicht gepolariseerde 3D-bril. Ook beschikken deze een schermen een functie waarmee 2D-beelden geconverteerd kunnen worden tot 3D door middel van een klik op de knop aan de voorzijde van het scherm.

1

AOC biedt verschillende aansluitmogelijkheden voor zijn nieuwe serie, afhankelijk van het type scherm. Onder de aansluitingen zit ook MHL. Met de MHL aansluiting is het mogelijk het beeld van je telefoon Full-HD te weergeven op je monitor.

De monitoren komen in 21,5″, 23″ en 27″ en zijn perfect voor thuisgebruik of op het kantoor. De nieuwe monitoren van AOC zijn beschikbaar vanaf €149,-.

3

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.