Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Angry Birds Star Wars krijgt een vervolg

Bij Activision waren ze tijdens de Gamescom vooral heel druk met de promotie van de eerste Angry Birds Star Wars game voor consoles. Ondertussen bleek er ook groot nieuws te zijn bij Rovio. Die werken namelijk hard aan het vervolg van de mobiele game.

Onder het motto Join the Pigside lijkt het erop dat je bij Angry Birds Star Wars II aan de kant van de varkens mag strijden. De kans is dut groot dat dit geen standaard Angry Birds titel gaat worden. Het zou kunnen dat de game meer een Star Wars versie van Bad Piggies zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.