GadgetGear.nl

Ziphius is dé drone voor in het water

Drones voor in de lucht kennen we wel. Tijd voor iets anders moeten de ontwerpers van de Ziphius gedacht hebben. Hun drone is namelijk gemaakt voor op en onderwater.

De Ziphius is een op afstand bestuurbare drone die met een gangetje van maximaal 6 mijl per uur door het water vaart. De drone bevat een 720p HD camera, maar daar blijft het niet bij. Net als bij de AR.Drone van Parrot, is het mogelijk om de Ziphius te gebruiken om AR games mee te spelen.

Ziphius-AR

Omdat de makers van de Ziphius weten dat je niet alleen boven, maar ook onderwater wil filmen, is de Ziphius voorzien van een camera die 160 graden kan draaien. Ook kunnen foto’s en video’s direct op sociale netwerken worden geplaatst.

Beschikbaarheid

Vanaf $199 steun je deze kickstarter en haal je een Ziphius in huis. Voor $225 heb je een gelimiteerde editie van de Ziphius.

Ziphius

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.