Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TomTom Verkeersinformatie nu ook op BlackBerry Maps

BlackBerry werkt hard aan de populariteit van haar nieuwe besturingssysteem. Een extreem bruikbare maps app hoort daar natuurlijk ook bij en de samenwerking met ons Nederlandse TomTom moet dat succes borgen.

De Blackberry Maps app heeft namelijk direct toegang tot de verkeersinformatie van TomTom gekregen. Daarmee zijn de routes van de BlackBerry Maps App dus altijd berekend op files. Naast dat BlackBerry 10 toestellen toegang hebben tot de laatste verkeersinformatie, gaan ze ook gemeten worden door TomTom om zo filevorming vast te stellen. BlackBerry gebruikers werken dus mee aan het in kaart brengen van files en andere problemen op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.