77 uur non-stop muziek luisteren, dat is de belofte die Sony doet met haar nieuwste generatie Walkmans. Om deze speeltijd te behalen hoef je de Walkman E585 maar één keer op te laden.

De nieuwe E585,E384 en E383 walkmans van Sony zijn voorzien van Clear Audio. Dit is de naam waaronder technologie als Clear Bass, Clear Stereo en Clear Phase onder vallen. Deze technieken moeten er voor zorgen dat de verschillende toonhoogten beter gescheiden worden. Er zit zelfs een Digital Sound Enhancement Engine in die hoge frequenties moet herstellen wanneer die verloren zijn gegaan bij het comprimeren van de muziekbestanden.

De nieuwe walkmans zijn als USB drive in Windows te vinden en kunnen ook met iTunes worden gebruikt zolang je geen bestanden met DRM hebt.

Sony-Walkman-E585

De Walkman E585 is de beste uit de serie. Niet alleen omdat de accu groot genoeg is om 77 uur mee te gaan, maar ook omdat deze met een luxe oortelefoon wordt geleverd. Deze heeft digitale ruisonderdrukking waardoor je tot 98% minder lawaai van buiten hoort.

Beschikbaarheid

De Sony NWZ-E383 (4GB) kost 75 euro. De Sony NWZ-E384 (8GB) kost 90 euro en is beschikbaar in zwart, blauw en rood. De Sony NWZ-E585 (16GB) kost 140 euro en is beschikbaar in zwart (aluminium).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.