Het is alweer bijna augustus en dat betekent dat we nog maar drie maanden te gaan hebben voor de nieuwe Assassins Creed 4: Black flag. Ubisoft geeft ons dan ook een voorproefje van de geweldige nieuwe game in de vorm van een gameplay teaser van de nieuwe Assassins Creed.

Het mocht geen enkele Assassins Creed fan ontgaan zijn dat we in deze nieuwe game in de huid kruipen van Edward Kenway, vader van Haytham Kenway en grootvader van Connor. Edward is een piraat op zoek naar roem en glorie, samen met zijn schip en bemanning maakt hij de Caribische oceaan onveilig.

Assassins-Creed-4-Trailer

Uit de trailer blijkt dat Ubisoft in Black Flag gekozen heeft voor een open wereld. Vanaf de steiger klim je aan boord van je schip ‘de Jackdaw’. Neem plaats achter het stuurwiel en je vaart zo weg, deze naadloosheid was volgens Ubisoft heel erg belangrijk. Het leuke hieraan is dat wanneer je iemand achtervolgt, je deze persoon ook op zee achterna kan gaan. Hier wordt je dan weer voor de keuze gezet om een boot te laten zinken of te kapen.

Jackdaw

Ook de omgeving ziet er ontzettend mooi uit, zoals je van het Caribisch gebied verwacht. Naast dat het gebied er mooi uit ziet is het ook zeer nuttig. Je kan in deze open wereld erg veel missies vinden zowel te land als ter zee, sommigen verdien je zelfs upgrades mee voor je schip of voor Edward zelf. Wanneer je je zee avontuur begint kan je zelfs plots in stormen terecht komen of een zeeslag, hier kan je ook weer op een tactische manier jouw voordelen uit halen.

Voor zover je in de demo kunt horen is de muziek ook weer geweldig afgestemd op het gebied waar het zich afspeelt. Dit geeft je echt het gevoel alsof je daadwerkelijk in de Cariben rondloopt en heeft een hoge waarde voor de sfeer in dit spel.

Ubisoft heeft mij op het randje van de stoel. Ik kan niet wachten tot ik de game zelf kan spelen maar voor nu kunnen we even voort na deze trailer.

ac4-2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.