Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Solis komt met ultracompacte Caddy Grill Pro

Een BBQ op kolen geeft een perfecte smaak. Een BBQ op gas is lekker vlot aan en geeft je veel flexibiliteit. Een elektrische BBQ blijft vaak te koud. Nouja, bleef te koud. De nieuwe Caddy Grill pro van Solis moet de reputatie van elektrisch grillen flink verbeteren en is nog lekker compact ook.

De nieuwe Caddy Grill Pro van Solis is niet één van de minste elektrische grilletjes die we de laatste jaren hebben gezien. Deze kleine jongen trekt namelijk 2.000 watt uit je stopcontact. Eerlijk is eerlijk, dat maakt ons hier nieuwsgierig.

Solis-Caddy-Grill-Pro

Een bijkomend voordeel van de Solis Caddy Grill Pro is dat deze volledig inklapbaar is. Ideaal voor de kleine schuur of achter in de auto. Hadden ze nu maar stopcontacten op het strand… De Caddy Grill Pro meet na inklappen 107x87x48 CM.

De Caddy Grill Pro is van nog een kleine handigheid voorzien. Hij bevat namelijk een thermometer die je helpt om vlees lekker rustig te bakken. Daarnaast zit er een hittereflector op zodat je niet teveel hitte verliest aan de buitenlucht.

Beschikbaarheid

De Solis Caddy Grill Pro is nu beschikbaar voor €349.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.