Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Fitbit Flex, nu ook in Nederland

De Fitbit Flex is een nieuwe armband die niet alleen je sportieve prestaties in de gaten houdt, maar ook jouw slaappatroon kan meten. Een armband die dus 24×7 jouw conditie in de gaten weet te houden.

Overdag houdt de armband keurig bij hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Niet alleen tijdens sportmomenten, maar gewoon de hele dag. Op een enkele lading gaat de Fitbit namelijk 5 tot 7 dagen mee. Bijkomend voordeel is dat de Fitbit Flex ook als wekker gebruikt kan worden. Hij trilt jou dan wakker zodat je partner kan blijven slapen.

Alle gegevens die de Fitbit Flex binnenharkt, worden gesynchroniseerd met jouw Fitbit account op de fitbit site. Daar krijg je een uitgebreid overzicht van hoe je er voor staat. Dit synchroniseren verloopt via de bijbehorende iOS of Android app.

Voor de sportievelingen is het ook mogelijk om een doel in te stellen. Met behulp van lampjes op de Fitbit Flex zie je hoever je van je doel verwijderd bent.

Beschikbaarheid

De Fitbit Flex is nu te koop voor €99,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.