Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Activision onthult derde DLC voor Back Ops II

Met de komst van Vengeance krijgt Call of Duty Black Ops II haar derde uitbreiding op een rij. Deze nieuwe DLC bevat niet alleen nieuwe multiplayer maps, maar ook opnieuw een uitgebreide Zombies game en ditmaal ook weer een nieuw wapen.

Multiplayer Maps

Cove plaatst je op een tropisch eiland waar je de omgeving in kunt zetten om tactisch te spelen. Drijf je de vijand naar het midden van het eiland, dan kan de vijand van alle kanten worden bestookt. Gelukkig ligt er nog een vliegtuigwrak om bescherming in te zoeken.

Detour plaatst je op een brug. De strijd speelt zich af tussen autowrakken en op de meerdere lagen van de brug. Kun je boven nog redelijk sniperen, moet je onderin de brug het meer van de man-tegen-man gevechten hebben.

De meest opvallende map is Rush. Hier speelt het gevecht zich af op een paintballterrein. Net als bij het echte paintball zijn er vele objecten om achter te schuilen en ditmaal lijken ze ook echte kogels te stoppen.

Net als Studio in de vorige DLC, heeft ook deze DLC een map die sterk geïnspireerd is op de originele Black Ops. Ik heb het over Uplink. Deze map is sterk geïnspireerd op het originele Summit en wat mij betreft dan ook echt weer een map om naar uit te kijken.

Burried

De Vengeance DLC biedt ook de nieuwe Sombies game Burried aan. Hier speelt het spel zich af in een westernstad die begraven is onder het zand. Gelukkig krijg je hier voor het eerst de Ray Gun Mark II in handen. Deze gun kan in één keer door meerdere zombies heen branden. Een gun om verliefd op te worden? Zo ja, dan heb je geluk. Hij is ook in de andere Zombies games te gebruiken.

Beschikbaarheid

Call of Duty: Black Ops II Vengeance verschijnt op 2 juli op de Xbox 360. PC en Playstation zullen later volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.