GadgetGear.nl

T-Mobile stopt met Ben Vrij prepaid

Jaren geleden blies T-Mobile het Ben merk nieuw leven in voor de beller die niet al te veel uit wilde geven. Dat begon met Ben Vrij prepaid en volgde al snel met goedkope abonnementen. Nu, in 2013, lijkt het einde van Ben Vrij nabij.

Per 28 juni trekt T-Mobile de stekker uit het Ben Vrij pakket. Het beltegoed kan nog tot 22 mei worden opgewaardeerd en tot 27 juni worden besteedt. Op 28 juni vervallen de simkaarten.

Ben biedt alle eigenaren van een Ben Vrij prepaid nu als alternatief een Ben Zuinig abonnement aan. Klanten die overstappen kunnen overgebleven beltegoed verrekenen met de kosten van het Ben Zuinig abonnement en aansluitkosten worden teruggestort na de eerste factuur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.