Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Resident Evil Revelations nu ook voor de consoles

Resident Evil Revelations is zonder twijfel één van de beste horrorgames op de Nintendo 3DS. Voor iedereen die de game liever in HD speelt heeft Capcom nu goed nieuws. Vanaf vandaag is de Wii U, Xbox 360 en PS3 versie namelijk verkrijgbaar.

De console versie van Resident Evil Revelations heeft een volledige HD makeover gekregen en ook de besturing is aangepakt. Daarnaast is er op de Wii U ondersteuning voor het MiiVerse. Handig, want het eindgevecht in deze game is echt wel heel heftig.

 

Beschikbaarheid

Resident Evil Revelations ligt nu in de eShop en in de echte winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.