We schreven al eens over betalingen die via NFC voltooid kunnen worden en auto’s die met behulp van deze techniek kunnen worden gestart. Waar we nog niet aan hebben gedacht is het verschaffen van toegang tot data. Dit is precies wat PQI’s nieuwste stick voor je doet.

De nieuwe PQI NFC stick wordt gebruikt om data op de stick te beveiligen. Alle data op de stick wordt versleuteld opgeslagen. Pas wanneer een goedgekeurde smartphone of tablet met NFC verbinding maakt met de stick (gewoon door deze aan te tikken), zal de PC bij de gegevens kunnen. Een opvallende nieuwe vorm van beveiliging en verder bevestiging dat NFC een techniek is die we nog heel veel tegen gaan komen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.