Klonk de Optimus G van LG al interessant, komt LG binnenkort al met de Optimus G Pro Android smartphone. Met een quad-core 1.7GHz CPU toch weer net iets sneller. Daarnaast krijg je nog meer schermoppervlak.

Display

Waar de LG Optimus G is uitgerust met een 4.7 inch display, krijg je bij de LG Optimus G Pro een mooi, groot 5.5 inch display om op te werken. Daarnaast is dit display Full HD (1920×1080). Dat klinkt dus ideaal voor iemand die onderweg graag naar films en series kijkt.

Specs

Naast de quad-core 1.7GHz CPU, bevat de optimus G Pro ook een royale 2GB aan werkgeheugen. Dat is belangrijk omdat LG deze toestellen heeft uitgerust met handige software om goed te kunnen multitasken. Daarnaast krijg je 32GB aan opslagruimte op het toestel zelf.

LG-Optimus-G-Pro

Camera

De LG Optimus G Pro is voorzien van een 13 megapixel camera aan de achterkant. Met deze camera kan Full HD worden gefilmd. Daarnaast is er aan de voorkant ruimte voor een 2.1 megapixel camera voor videochats.

Nieuwe features

De Optimus G Pro heeft ook een aantal nieuwe features aan boord. Zo is het mogelijk om via QRemote de ingebouwde IR sensor te gebruiken om je TV aan te sturen en bevat het toestel de QButton. Een knop waarmee je zelf bepaald wat deze doet wanneer je hem indrukt.

Beschikbaarheid

De LG Optimus G Pro mag je vanaf augustus verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.