Halo is één van de meest invloedrijke titels op de Xbox. Een aantal jaar geleden bedacht Microsoft’s VP of Games Ed Fries dat het interessant zou zijn om Halo uit te brengen op de Atari 2600. Deze speciale versie was lange tijd enkel op een Atari emulator op de PC te spelen tot Atari Age besloot de game echt op een Atari 2600 spelcassette uit te brengen. Dat gebeurde in 2010 en in no-time waren alle exemplaren uitverkocht.

Omdat de vraag naar Halo 2600 bleef, heeft Atari Age besloten om een tweede batch te laten produceren. Iedereen die nieuwsgierig is hoe Halo speelt op zijn of haar oude Atari 2600, kan nu het ding van zolder trekken en voor $50 Halo 2600 in huis halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.