GadgetGear.nl

Call of Duty hond krijgt 15.000 volgers op Twitter

Gisteren kregen we de eerste beelden van de nieuwe Call of Duty te zien. Net als bij voorgaande titels ziet het er weer beter uit. Heel veel beter zelfs door de nieuwe Xbox One hardware van Microsoft. Activision demonstreerde dit deels met beelden van een hond. Een hond die nu ook op twitter te vinden is.

De ‘Call of Duty Dog’ heeft zijn plaats op twitter gevonden onder de creatieve naam CollarDuty. Het zal je al snel duidelijk worden dat dit geen officiële account is, maar ik geef het toe. De humor is duidelijk aanwezig en dat zal ongetwijfeld de reden zijn dat deze hond op het moment van schrijven nog maar 4 volgers verwijderd is van 15.000 volgers.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten