Gisteren kregen we de eerste beelden van de nieuwe Call of Duty te zien. Net als bij voorgaande titels ziet het er weer beter uit. Heel veel beter zelfs door de nieuwe Xbox One hardware van Microsoft. Activision demonstreerde dit deels met beelden van een hond. Een hond die nu ook op twitter te vinden is.

De ‘Call of Duty Dog’ heeft zijn plaats op twitter gevonden onder de creatieve naam CollarDuty. Het zal je al snel duidelijk worden dat dit geen officiële account is, maar ik geef het toe. De humor is duidelijk aanwezig en dat zal ongetwijfeld de reden zijn dat deze hond op het moment van schrijven nog maar 4 volgers verwijderd is van 15.000 volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.