Je legt je iPhone natuurlijk liever niet op bepaalde plaatsen neer. Neem als voorbeeld de grond of de rand van een kast of tafel. Toch heb je soms geen andere keuze gezien de plaats van het stopcontact. De MiniDock van Bluelounge brengt hier nu verandering in.

De Bluelounge MiniDock is een handige dock die simpelweg op de USB-poort van de netstroomadapter van de iPhone aangesloten kan worden. Zo tover je makkelijk je oplader om tot een docking station. Vervolgens kun je je iPhone rechtop op de aansluiting zetten.

MiniDock

Doordat de iPhone op hoogte van het stopcontact blijft hoef je hem niet meer op irritante plaatsen te leggen. Ook heb je geen last meer van te korte kabels. Kijk wel uit dat je er niet tegenaanloopt 😉 De MiniDock is overigens niet bedoeld voor in verlengsnoeren en ik zou hem ook niet gebruiken in een gammel stopcontact.

Beschikbaarheid

De MiniDock van Bluelounge is te verkrijgen met een 30-pin connector voor de iPhone 4 en de iPhone 4s met een 30-pin connector voor 19,99 euro en met een Lightning connector voor de iPhone 5 voor 39,99 euro.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.