Bellen op windenergie bij Vodafone

Vodafone maakte tot voor kort uitgebreid gebruik van energie uit waterkrachtcentrales in Scandinavië. Na onderzoek van Greenpeace heeft Vodafone echter besloten dat het nog groener kan. Voortaan draait het 2G, 3G en 4G netwerk op basis van windenergie. Daarnaast gaan ook de winkels en kantoren van windenergie worden voorzien.

Vodafone gaat de energie via windmolenparken Vorrink (Flevoland), Bjirmen (Friesland) en de Maasvlakte (Zuid-Holland) op laten wekken. De stap werkt mee aan Vodafone’s plannen voor duurzaam ondernemen. In de periode tot 2020 moet de CO2 productie van Vodafone 50% slinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.