TomTom introduceert de nieuwe TomTom GO

Oké, het laatste nieuws van TomTom voor vandaag. De Amsterdammers hebben namelijk een nieuwe PND (Portable Navigation Device) aangekondigd en wel de nieuwe generatie TomTom GO.

De nieuwe TomTom Go is voorzien van een high-res touchscreen waarbij je de keuze krijgt uit 4,3 inch, 5 inch en 6 inch modellen. Met name de grotere schermen zijn interessant omdat de kaarten nu volledig interactief zijn. Je kunt dus snel zoomen en door op de kaart te tikken, jouw route laten berekenen. De kaarten zijn daarnaast ook in 3D te bekijken.

Je krijgt voortaan ook gratis Lifetime TomTom Traffic. Geen geklooi dus meer met losse abonnementen, maar wel altijd weten waar de files staan. De verbinding met het GPRS netwerk is direct of via jouw smartphone. Let wel, datakosten betaal je bij de smartphone connectie dus zelf terwijl de systemen met een ingebouwde GPRS ontvanger geen onverwachte kosten op zullen leveren.

Ook gratis is Lifetime Maps. Je rijdt dus altijd met de laatste versies van de TomTom kaarten. Het enige dat betaald blijft is het flitsers abonnement. Dit is de eerste drie maanden gratis, maar gaat daarna wel in abonnementsvorm verder.

Beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe TomTom Go beschikbaar is, en wat deze gaat kosten, weten we nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.