Hobbit fans opgelet! De bioscoopkassa werd al flink gevuld door deze film en nu is het eindelijk zover om deze film thuis te ervaren. 17 april kwam de film uit op Blu-ray en DVD en het jaarlijkse evenement de Elf Fantasy Fair gaat hier erg leuk op in. Er is namelijk een speciale Hobbit stand aanwezig.

Elf Fantasy Fair, wat, waar en hoe?

Even een korte uitleg over wat houdt de Elf Fantasy Fair eigenlijk in? De Elf Fantasy Fair is opgericht in 2001 met als doel een evenement te organiseren voor mensen die van fantasy houden. Je kan verkleed gaan als wat jij maar wilt. Van Lara Croft tot Darth Vader. Het is een 2-daagse evenement en het wordt dit jaar gehouden op: Zaterdag 20 april, 10:00 tot 23:00 & Zondag 21 april, 10:00 tot 19:00

Hobbit 3 geschaald

Kaarten kosten rond € 25,- per dag. Er zijn allemaal fantasy stands aanwezig en genoeg lekker eten. Om dit evenement helemaal af te maken is de locatie uiterst belangrijk. Het wordt gehouden bij Kasteel De Haar in Haarzuilens (bij Utrecht).

Thema: Dwarves en Hobbits

Dit jaar zijn de dwergen en de hobbits aan de beurt als thema. Hierbij komt gelijk het speciale Hobbit stand aan de pas. Er is namelijk een professionele fotograaf aanwezig om je op de foto te zetten in de wereld van The Hobbit. Hiermee heb je een unieke The Hobbit herinnering van jezelf op foto. Verkleed je als dwerg, hobbit, elf, Lara Croft, Darth Vader of als toerist en maak een super leuke dag mee. Op beide dagen is de stand aanwezig van 14:00 tot 17:00.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.