Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

SimCity binnenkort ook op de Mac

Nu de problemen met de servers van SimCity eindelijk voorbij zijn (en EA spelers op een perfecte manier heeft gecompenseerd), is het tijd voor SimCity om uit te bereiden. EA en Maxis hebben dan ook aangekondigd dat het binnenkort mogelijk is om SimCity op de Mac te spelen.

SimCity zal vanaf 11 juni uit de Mac versie van Origin gedownload kunnen worden. Als je al de PC versie hebt gekocht, mag je gratis de Mac versie downloaden en andersom. Omdat je steden op de servers van EA staan, kun je zonder problemen switchen tussen PC en Mac. Je speelt dus gewoon wanneer het je uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.