Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung introduceert haar grootste smartphone, of kleinste tablet

Samsung heeft vandaag de Galaxy Mega 6.3 aangekondigd. Een nieuw apparaat dat net als de Note-smartphones een brug moet slaan tussen smartphone en tablet. Ideaal voor diegenen die weinig bellen, maar wel geen gebruik maken van apps.

Galaxy Mega 6.3

De Samsung Galaxy Mega 6.3 is uitgerust met een 6,3 inch 720×1280 display. Dat is 233 pixels per inch. De standaarduitvoering beschikt over 15GB of 32GB aan interne opslag, maar er is ook een MicroSD slot zodat je zelf nog maximaal 64GB aan de smartphone toe kunt voegen.

Fotograferen doe je met een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Deze kan natuurlijk ook filmen in HD, maar de resolutie voor het filmen is nog niet bekend. Ja mag minimaal 720p verwachten. Aan de voorzijde zit nog een 1,9 megapixel camera voor videogesprekken.

De Galaxy Mega beschikt over een hoop nieuwe technieken die ook voor de Galaxy S IV zijn aangekondigd. Denk aan Group Play om snel content te delen, Air View om content te previewen, S Translator om teksten te vertalen, Story Album en natuurlijk de mogelijkheid om split screen te werken.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Mega ligt vanaf juni in de winkel voor €599.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.