Panasonic introduceert de DMC-LF1 compactcamera

Afgelopen week heeft Panasonic een nieuwe compactcamera aangekondigd. Het gaat om de nieuwe DMC-LF1 die zich in het topsegment moet gaan nestelen. Hij lijkt dan ook over alle nieuwe snufjes van Panasonic te beschikken.

De DMC-LF1 is uitgerust met een 12,1 megapixel CMOS sensor met een ISO bereik van 80-12.800. De 28-200mm groothoeklens heeft je 7,1x optische zoom met een maximaal diafragma van F2.0.

De DMC-LF1 is, net als de laatste systeemcamera’s, uitgerust met de nieuwe Venus Engine beeldprocessor. Daarnaast kan de camera natuurlijk ook filmen. De camera is daarbij in staat om 1080i met 50 frames per seconde vast te leggen.

De camera beschikt natuurlijk over allerlei mogelijkheden om foto’s op de camera zelf te bewerken en te voorzien van filters. Daarnaast bevat ook deze camera WiFi en NFC. Hierdoor zijn foto’s meteen te delen en is het ook mogelijk om de smartphone snel te koppelen om deze als zoeker te kunnen gebruiken.

Beschikbaarheid

De DMC-LF1 ligt vanaf juni in de winkels en gaat €429 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.