Logitech komt met twee nieuwe Harmony afstandsbedieningen

Logitech heeft deze week twee nieuwe universele afstandsbedieningen op het rooster staan. De Logitech Harmony Smart Control en de Logitech Harmony Ultimate. Beiden beschikken ook over de nieuwe Harmony Hub.

Logitech Harmony Hub

Logitech Harmony Hub is de nieuwe manier waarop de universele afstandsbedieningen kunnen communiceren. Niet langer ben je beperkt tot infrarood, maar ook bluetooth is nu mogelijk. Daarmee kun je nu dus ook jouw Playstation 3 aansturen.

Logitech Harmony Smartphone

Natuurlijk zijn er al apps die jouw smartphone in een afstandsbediening omtoveren, maar er zijn maar weinig smartphones die over een infrarood LED beschikken om apparaten aan te sturen. De nieuwe app legt daarom de link tussen de smartphone en de Harmony afstandsbediening. De afstandsbediening maakt dan dus de vertaalslag.

Logitech Harmony Ultimate

De nieuwe Harmony Ultimate kan tot 15 apparaten bedienen en bevat een 2.4 inch touchscreen. Je kunt niet alleen op het scherm tikken, maar ook gestures worden ondersteund. Zo kun je letterlijk naar het volgende programma swypen.

De Harmony Ultimate blijkt nog een opvallende functie aan boord te hebben. Hij is namelijk in staat om met de nieuwe Philips Hue verlichting te communiceren. Zo kun je jouw verlichting deel uit laten maken van de functie die je op de afstandsbediening inschakelt.

Logitech Harmony Smart Control

De Logitech Harmony Smart Control lijkt sterk op de ultimate. Het enige dat ontbreekt is het display. Dat scheelt veel in de aanschafprijs.

Smart-Control

Beschikbaarheid

De Logitech Harmony Smart Control ligt in mie in de winkel voor €129. De Logitech Logitech Harmony Ultimate gaat €279 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.