Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LEGO City Undercover proloog binnenkort op de 3DS

Na een zeer succesvolle lancering van LEGO City Undercover op de Wii U, verschijnt eind deze maand al een tweede LEGO City game. Ditmaal voor de Nintendo 3DS (XL).

Normaal probeert TT Games dezelfde game op zoveel mogelijk platforms neer te zetten, maar de strategie van de game studio lijkt voor LEGO City compleet anders. De game die eind deze maand op de 3DS verschijnt, is namelijk een proloog aan LEGO City Undercover. Hij heeft dan ook de ondertitel The Chase Begins meegekregen

In LEGO City Undercover: The Chase Begins speel je, net als in de Wii U game, de rol van Chase McCain. Ditmaal ben je niet de vindingrijke agent die de stad moet beschermen, maar begin je echt als rookie die net van de politie academie is gekomen en echt nog status moet verwerven aan de LEGO City Police Department (LCPD).

Als rookie begin je de straten van LEGO City op te schonen van kleine criminelen. Al snel ga je ook achter bendes aan waarvan één in het bijzonder. De bende van de gespierde Rex Fury, de toekomstige aartsvijand van Chase.

Net als bij de Wii U game, is ook deze game met speciale codes uit te breiden. Vanaf de lancering zal Nintendo met enige regelmaat deze codes vrijgeven. Zo kun je tot 70 nieuwe kostuums unlocken en ook een handige auto vrijspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.