Gotham City ligt letterlijk in je handen met deze game, die nu ook op de iPhone, iPad en iPod Touch verkrijgbaar is. De game is gebaseerd op de veelgeprezen Lego Batman 2: DC Super Heroes, die in juni 2012 werd uitgebracht en één van de best verkochte videogames van dat jaar was en brengt actie-avontuur gameplay naar de touchscreen toestellen.

iOS geeft spelers de kans om samen met hun favoriete DC superhelden als Superman, Wonder Woman en Green Lantern om Gotham City te redden uit handen van superschurken The Joker en Lex Luthor. Spelers kunnen 80 karakters ontgrendelen door te strijden tegen vijanden en verschillende levels te ontdekken. Spelers krijgen directe toegang tot hun favoriete DC karakter door de krachtige superhelden en snode schurken in-app aan te schaffen.

Lego-Batman-2-Joker

Met twee verschillende controllermogelijkheden, Classis en Touch Screen, kunnen spelers optimaal gamen en de superkrachten gebruiken, gadgets gebruiken om vijanden mee te verslaan. De LEGO Batman: DC Super Heroes App is beschikbaar voor € 4,99 in de App Store of via www.AppStore.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.