Vanochtend 10:00 was het zo ver. Samsung startte met de verkoop van de Galaxy S4 in Nederland. Op enkele plaatsen hielden Samsung en haar verkopers zelfs een heuse blauwe-loper première. Wij ontvingen enkele foto’s uit Rotterdam.

Het was al bekend dat het aantal pre-orders van de Galaxy S4 enorm was, maar in Rotterdam is het succes duidelijk zichtbaar. Als we de drukte zo bekijken, moet de S4 met pallets tegelijk het magazijn van de winkel in zijn gereden. Of je blij moet zijn met een plaatsje achterin te rij valt natuurlijk te bezien, maar het zijn langere rijen dan die we de laatste tijd bij de nachtreleases van de iPad hebben gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.