Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jamie Oliver en Philips komen met de HomeCooker

Jamie Oliver, we kenden hem van Tefal, maar tegenwoordig is de vrolijke Engelse kok toch echt in Nederlandse handen. We zien hem op TV bij de Appie en ook ons Philips heeft een aantal producten met Jamie ontwikkeld. De meest opvallende daarvan is de HomeCooker met de bijbehorende snijtoren.

Wie 24Kitchen kijkt, weet dat Jamie zich is gaan specialiseren in de makkelijke maaltijd. Snel en lekker is het idee. De HomeCooker past helemaal in deze visie. De HomeCooker is een elektrische pan die voorzien is van een AutoStir roerarm (zoals we die ook kennen van Tefal’s ActiFry). PerfectTemp (40 °C/250 °C) zorgt ervoor dat de pan een vaste temperatuur kan behouden terwijl de QuickSet timer de pan op tijd laat afkoelen.

Philips-HomeCooker-Detail

De ideale tafelpartner van de HomeCooker is de snijtoren (die Philips alleen online aanbiedt). Deze plaats je tegen de HomeCooker aan zodat alle gesneden groenten, aardappelen, vlees en fruit meteen in de pan vallen. Wederom snel en gemakkelijk.

Natuurlijk is de set niet compleet zonder kookboek. Zoals je mag verwachten is dit een kookboek van Jamie Oliver dat geheel in het teken staat van recepten die met de HomeCooker bereidt kunnen worden.

Philips-HomeCooker

Niet al te lang geleden kreeg ik bij Philips een demonstratie van de HomeCooker. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de snelheid waarop gekookt kan worden en de kwaliteit van het eindresultaat.

Beschikbaarheid

De HomeCooker (HR1040) ligt nu in de winkel voor €309,99. De bijpassende snijtoren (HR1055) is alleen via de Philips Online Shop verkrijgbar voor €109,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.