Arjan Olsder
Arjan Olsder

iPad prijzen dalen, komt de nieuwe eraan?

In de VS bespeuren we een interessante trend. De grote retailers gooien de prijs van de vijfde generatie iPad omlaag, waarschijnlijk met de hoop de voorraden uit te verkopen. Gezien de derde, vierde en vijfde generatie ongeveer een half jaar na elkaar kwamen, is het dus goed mogelijk dat Apple de zesde generatie klaar heeft.

Volgends CNN Money and Tech hebben grote warenhuizen als Wal-Mart, Best Buy en MacMall de prijzen van de iPad verlaagd. Sommigen met wel 30% en de kortingen gelden zowel voor de iPad, als die iPad Mini. Opvallend, want eind januari kwam Apple nog met een 128GB versie van de iPad met Retina Display.

Natuurlijk hebben de winkelketens geen reden gegeven voor de collectieve prijsverlagingen en houdt ook Apple de lippen stijf op elkaar. We gaan het zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.