Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gardena komt met een gemotoriseerde tuinslang

Gardena heeft voor deze zomer weer een leuke primeur te pakken. Het bedrijf kennen we natuurlijk al jaren van de tuinslangen en de bijbehorende haspels. Met de Comfort Wandslangenbox 35 Li brengen ze ultieme luiheid voor iedereen die nog net energie genoeg heeft om de plantjes te besproeien. Deze box haalt namelijk zelf de tuinslang naar binnen.

De nieuwe wandslangenbox, die een slang van 35 meter kan huisvesten, is voorzien van een stevige accu en motor. De twee zijn in staat om jouw tuinslang rustig en gelijkmatig op te rollen, want ten bate van de levensduur van de slang is. Een enkele lading van de accu is voldoende om de slang 50 keer op te rollen. Dat is voor de gemiddelde gebruiker dus goed voor ongeveer een halve zomer. Om te voorkomen dat je door een lege accu wordt verrast, bevat de wandslangenbox ook een LED display die de status aangeeft.

Beschikbaarheid

De nieuwe wandslangenbox van Gardena is nu verkrijgbaar voor €199,95. Er is ook een variant zonder accu voor €89,95. Daarnaast komt Gardena ook met modellen van 15- en 25 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.