Galaxy S4 krijgt exclusieve Need for Speed game en lanceerdatum

Samsung heeft bekendgemaakt dat de nieuwe Galaxy S4 smartphone op 27 april (ja, tijdens de verjaardag van onze nieuwe koning) om 10:00 in de verkoop gaat. Daarnaast heeft Samsung ook bekendgemaakt dat het een exclusieve samenwerking met EA is aangegaan.

De eerste 100.000 Galaxy S4 eigenaren die zich op de Samsung Hub melden, mogen namelijk gratis een Samsung-editie van de racegame Need for Speed Most Wanted downloaden. Wat er precies anders is wordt niet vermeld, maar deze speciale editie zal ook te koop zijn voor eigenaren van de Galaxy SIII en de Galaxy Note II.

De Samsung Galaxy S4 beschikt over negen sensoren. Een sensor voor temperatuur en luchtvochtigheid, een barometer, een RGB sensor (om het display aan te passen aan het omgevingslicht), een bewegingssensor, een accelerometer, een afstandssensor en een GPS sensor. Dit geeft ontwikkelaars van apps veel nieuwe mogelijkheden op de Galaxy S4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events