De nieuwste Philips onder de filterkoffiezetters blijkt te leunen op de sterke punten van de Senseo Sarista: Het kiezen van jouw eigen boon. De nieuwe Grind & Brew automaat beschikt dan ook over twee bonenreservoirs.

Zeker op feestjes en partijen, blijft filterkoffie ongekend populair in Nederland. Filterkoffie uit verse bonen zien we nog niet zo vaak en de mogelijkheid om van boon te wisselen leek echt beperkt tot de Senseo Sarista machines die ook door Philips worden gemaakt.

Philips-HD7762-Moodshot

Voor iedereen die slechts uit twee smaken wilt kiezen en dan ook nog graag zelf de bonensoort inkoopt, is er nu de Grind & Brew HD7762. Dit nieuwe filterkoffieapparaat bevat twee reservoirs voor bonen en maalt maar net waar je zin in hebt. Sterker nog, je kunt zelfs de twee bonensoorten combineren als je dat wilt. Ook de kwaliteit van de maling is zelf in te stellen.

Beschikbaarheid

De Grind & Brew HD7762 ligt vanaf juni in de winkel voor €184,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.