T-Mobile neemt MTV Mobile over en opent eerste Youngstore

MTV heeft deze week twee initiatieven uitgerold om meer jongeren naar de provider te trekken. Zo kondigde T-Mobile de opening van de eerste Youngstore in Amsterdam aan en is T-Mobile het nieuwe netwerk voor MTV Mobile.

MTV Mobile is een virtuele netwerkoperator (dus een operator zonder eigen netwerk) en ging van start op het netwerk van de KPN. Nu, na jaren, maakt MTV Mobile de overstap naar het netwerk van T-Mobile. De MTV Mobile abonnementen zijn dan ook per direct via T-Mobile verkrijgbaar.

Tegelijk opent T-Mobile in Amsterdam de eerste in een serie nieuwe telefoonwinkels. Het gaat om de nieuwe Youngstore. Dit nieuwe winkel richt zich sterk op jongeren die geïnteresseerd zijn in de nieuwste gadgets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram