Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony komt met de Xperia L en Xperia SP smartphones

Sony heeft deze week twee nieuwe Xperia smartphones aangekondigd. Het gaat om de Xperia L en de Xperia SP.

Xperia L

De Xperia L is voorzien van een 4.3 inch display met een resolutie van 480×854 pixels (228 pixels per inch). De smartphone draait op een dual-core 1GHz CPU met een royale 1GB aan RAM werkgeheugen. Daarnaast krijg je 8GB aan opslagruimte en de mogelijkheid om een MicroSD kaart te plaatsen.

Xperia-L

Je krijgt er een 8 megapixel camera in die op 720p filmpjes op kan nemen. Ook aan de voorkant zit een camera voor videogesprekken. De Xperia L loopt op Android 4.1.

Xperia SP

De Xperia SP heeft met 4.6 inch een groter display. Met een resolutie van 720×1280 pixels heeft het scherm een pixeldichtheid van 319 pixels per inch. Het scherm is dus stukken beter dan dat van de Xperia L.

Deze smartphone draait op een dual-core 1.7GHz CPU met 1GB aan RAM werkgeheugen. Je krijgt eveneens 8GB opslagruimte en de mogelijkheid om een MicroSD te plaatsen.

Xperia-SP

Qua camera moet je het ook nu weer doen met 8 megapixel en een kleine camera aan de voorkant. De 8 megapixel camera is echter wel in staat om op 1080p te filmen.

Beschikbaarheid

De Xperia SP gaat €399 kosten en verschijnt in het wit en in het zwart. De Xperia L is, zoals je wellicht verwacht, goedkoper. Deze smartphone gaat €279 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.