Plantronics heeft deze week de nieuwe, witte Backbeat Go aangekondigd. Een nieuwe stereo headset voor muziekminnende sporters. De resistentie tegen zweet in deze nieuwe high-end oortjes is afkomstig van P2i nanocoating.

De witte backbeat Go is een in-ear stereo hoofdtelefoon waarvan de accu en de antenne keurig in de behuizing van de oortjes en het snoer is weggewerkt. Het snoer bevat ook een kleine afstandsbediening waarmee smartphones, tablets en mediaplayers kunnen worden bediend.

Deze nieuwe oordopjes hebben een accuduur van 4,5 uur en gaan 10 uur op standby. Dat is niet de grootste accucapaciteit die we bij draadloze headsets hebben gezien, maar dat zal vooral door het waanzinnig compacte design van de headset komen.

Plantronics-Backbeat-Go-White

Wil je weten wat we van de Backbeat Go vinden? Check de review van Roger.

Beschikbaarheid

De Plantronics Backbeat Go White is verkrijgbaar voor €79,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.