Pioneer sponsort het Blanco wielerteam met o.a. nieuwe fietscomputers

Pioneer heeft deze week aangekondigd dat het de een sponsorcontract met het Blanco Pro Cycling Team heeft afgesloten. Als onderdeel van het sponsorcontract krijgen de heren nieuwe fietscomputers die de prestaties op het linker en rechterpedaal individueel kunnen meten.

Pioneer-Cyclo-Cadans

Pioneer zal het team niet alleen ondersteunen met de nieuwe gadgets, maar ook zorgen voor analyses van wedstrijd- en trainingssessies. Op die manier gaat Pioneer het team helpen om de kracht op de pedalen efficiënter te verdelen.

Pioneer-Cyclo

Mathieu Heijboer, trainer van het Blanco Pro Cycling Team zei: “Dit nieuwe systeem geeft ons de mogelijkheid om ‘normale’ parameters, zoals snelheid, hartslag en cadans te verzamelen in combinatie met de unieke gegevens van de linker- en rechterpedaalkracht tijdens trainingssessies en wedstrijden. In combinatie met een gps is dit het meest complete en innovatieve krachtmetingssysteem waar we ooit mee gewerkt hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Pioneer sponsort het Blanco wielerteam met o.a. nieuwe fietscomputers”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram