Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hollywoodsterren stralen in opvolger Heavy Rain

Sony heeft bekendgemaakt dat de topgame Heavy Rain tot een nieuwe game met Hollywoodsterren heeft geleid. De Heavy Rain studio Quantic Dream werkt namelijk aan BEYOND: Two Souls. Een game met in de hoofdrol Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man) en Ellen Page (Juno, Inception).

Jodie Holmes (Ellen Page) is een jonge vrouw die door haar band met een onzichtbare entiteit over bovennatuurlijke krachten beschikt. Ellen wordt bijgestaan door Nathan Dawkins (Willem Dafoe). Deze ondoorgrondelijke wetenschapper werkt voor een overheidsafdeling die paranormale activiteit bestudeert.

Achter Dawkins’ professionele nieuwsgierigheid naar Jodie gaat een persoonlijke tragedie schuil. Deze tragedie vormt het thema van BEYOND: Two Souls. In BEYOND: Two Souls, speel je dan ook door vijftien jaar van Jodies verhaal en beleef je de belangrijkste momenten uit haar leven. Tijdens haar reizen over de wereld komt ze voor ongelofelijke uitdagingen te staan, tegen de achtergrond van allerlei bewogen gebeurtenissen die nog niet eerder te zien waren in een game.

Net als in zijn voorganger Heavy Rain kun je in BEYOND: Two Souls zelf het verloop van het verhaal bepalen door je beslissingen en acties tijdens het spel. Wil je alvast een eerste indruk? Check de trailer hieronder. De game mag je in ieder geval in oktober verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.