Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Harman Kardon introduceert de Go+Play Wireless speaker

Harman Kardon heeft een nieuwe designspeaker geïntroduceerd. Het gaat om de draadloze Go+Play Wireless speaker die zowel in het wit als in het zwart wordt gemaakt. De details zijn van roestvrij staal.

De nieuwe Go+Play Wireless bevat twee Atlas woofers voor de middentonen en de bas. De hoge tonen komen van twee Ridge tweeters die in het ontwerp zijn opgenomen. Het streamen van muziek gebeurd via Bluetooth waarbij Harman graag gebruik maakt van haar TrueStream technologie. Deze zorgt ervoor dat de best bruikbare codec wordt gebruikt om een optimaal geluid uit de speakers te trekken.

Harman Kardon Go Play+Wireless

De nieuwe Go+Play Wireless beschikt over een intern geheugen met profielen voor in totaal acht apparaten. Op die manier hoef je niet iedere keer opnieuw je smartphone, tablet of mediaplayer te configureren.

Wil je ook nog een andere muziekbron aan de Go+Play Wireless koppelen, dan beschikt de Go+Play Wireless over een AUX aansluiting. Wil je hem meenemen op een picnic, dan bevat deze speaker een interne accu. Smartphones en tablets opladen kan via de USB aansluiting op de speaker.

Beschikbaarheid

Zoals gezegd, verschijnt de Go+Play Wireless in het wit en in het zwart. Begin deze maand moet hij voorradig zijn en hij gaat €349 kosten.

Eén reactie

  1. Vandaag gekocht en makkelijk via blue tooth gelinked aan de I-pad. Door de twee extra boxen aan de achterzijde een mooi vol geluid, ook met bastonen.
    Eerder vandaag een vergelijkbare wireless speaker van Philips in huis gehad, maar die klonk veel te blikkerig en hebben we dus teruggebracht. Bij een dealer ook nog die van Bose gehoord, maar die kon ook niet aan de sound van de Harman Kardon tippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.