Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ego! Lijkt een gewone muis, maar kan veel meer…

Met de uitvinding van de Ego, lijkt een nieuwe productcategorie geboren. De SmartMouse. Een muis die veel, en veel meer kan dan alleen dat ene pijltje op jouw scherm toveren. Zo mag je van de Ego ook verwachten dat deze werkt als USB stick, als identificatiemiddel en nog veel meer.

De Ego! is als muis in staat om zowel 2D als 3D gebruikt te worden. Daarnaast zit in de muis een USB stick waar je jouw bestanden op kwijt kunt.

Wissel je veel van computers? Geen probleem. Je kunt de Ego gebruiken om jezelf mee op een computer te identificeren. Daarnaast is het wisselen van computers ook een makkie. Je scant met Ego een QR code op een computer en de muis is klaar voor gebruik.

Ego Mouse QR

Speel je graag spelletjes? Geen probleem. Met de ingebouwde sensoren is de Ego ook als controller in te zetten. Zo kun je de Ego onder anderen als racestuur gebruiken.

Waar komen al deze smarts vandaan? De Ego bevat een eigen versie van het Linux besturingssysteem dat op een eigen 400Mhz ARM9 CPU loopt. Daarnaast heeft het 4GB aan opslagruimte aan boord en natuurlijk een eigen accu. Opladen doe je via Micro-USB.

De Ego! muis is een Kickstarter. Voor $100 haal je er één in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.